Speltcracker met appelstroop

speltcracker Waarom een speltcracker: De voedingsstoffen in Speltmeel blijven tijdens het malen van het graan veel beter bewaard. Spelt bestaat uit een perfecte mengeling van vitaminen, mineralen, koolhydraten, vetten, eiwitten en ballaststoffen. Spelt is rijk aan aminozuren. Deze wekken de productie van blij makende hormonen op. De gluten in spelt hebben een andere samenstelling dan die in tarwe. Spelt is daardoor gemakkelijker te verteren dan tarwe. Spelt zorgt voor een gelijkmatige bloedsuikerspiegel, terwijl de bloedsuikerspiegel na het eten van tarwe eerst stijgt om weer vervolgens weer te dalen, waardoor je weer sneller trek krijgt. Spelt is hierdoor ook uitermate geschikt voor diabetici.

appelstroop

Waarom appelstroop: Ondanks dat er veel vruchtensuikers in appelstroop zitten, geeft een dunne laag op de cracker een lekkere zoete smaak en de fructose geeft net dat beetje energie dat je tussen maaltijden in goed kunt gebruiken. Neem de biologische versie, hierbij weet je zeker dat er geen ‘vreemde’ stoffen zijn gebruikt of toegevoegd.

VOEDINGSADVIES EN – COACHING