NIEUW: think out of the bottle!

Als voedingsdeskundige benoem ik altijd hoe belangrijk het is voldoende water te drinken. Door water te drinken ondersteun je belangrijke processen in het lichaam en helpt het je om afvalstoffen kwijt te raken. Niet iedereen vindt het echter even makkelijk om voldoende te drinken. Met Bo-Bottles© is water drinken een feestje!  En wat nóg mooier is: met Bo-Bottles is het tijdperk van de plastic waterflessen eindelijk voorbij! Help óók mee de plastic soep te bestrijden.  Een mooi cadeau in plaats van een bloemetje of fles wijn.

Prijzen variëren van €15,00 tot €25,00

 

Voor meer informatie lees verder of klik op

direct naar bestellen

Eindeloos variëren

Bo-Bottles: de eerste glazen fles met een afschroefbare bodem. Hierdoor kun je eindeloos variëren met vers fruit, groenten en ijsblokjes.  Met de kurken schenktuit op de fles staat die heerlijke olijfolie of balsamico-azijn makkelijk bij de hand. Gebruik de mooie katoenen sleeve om die lekkere kruidenthee onderweg warm te houden. Te gebruiken bij de maten 380, 500 of 750 ULTD.

Sleeve voor 380, 500 en 750 ml € 6,00
Kurken schenktuit (bijv voor olie of azijn) € 7,50

Design

Deze prachtige handgemaakte glazen flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Met de roestvrijstalen bodem en dop is het een designfles die je graag op tafel zet.

Jacket voor 500S (500 ml) in roze of zwart € 5,00

Bo-Bottle to go

Voor onderweg is er de Bo-Bottle to go, de 500 S (500 ml-fles) verkrijgbaar met een nauw sluitende zwarte of roze bescherm jacket.

Voor de verschillende maten en bestellen: klik hier