Zelfgemaakt!
- Zelf maken klinkt vaak ingewikkeld. Terwijl dat het juist niet is. Naast het feit dat je precies weet wat er in het eindproduct zit is het natuurlijk vele malen gezonder omdat er nu eenmaal geen kunstmatige toevoegingen zoals smaakversterkers of conserveringsmiddelen (om langer houdbaar te maken) in verwerkt zijn. Probeer maar eens en je zult versteld staan van de pure, lekkere geuren en smaak.
- Tzaziki maar dan anders
- Zelf Ghee (geklaarde boter) maken
- Zelfgemaakte meerzadencrackers
- Zelfgemaakte appelmoes zonder suiker
- Zelfgemaakte ketchup
- Tomatentapenade van 3 soorten tomaten
- Recepten voor een Tapas tafel
- Zelf noten roosteren in de oven
- Zelf runder (of kippen of vis)bouillon trekken
- Zelfgemaakte groentensaus voor pasta of rijst
- Zelfgemaakte kippensoep
- Zelfgemaakte wafels van Havermout(meel)
- Zelfgemaakte pastasaus van bloemkool
- Gevulde omeletblokjes