Over mij:

De belangrijkste  basis voor een fit en gezond lichaam is onze voeding. Dat is de reden waarom er in de huidige maatschappij steeds meer aandacht is voor een goed en gezond eetpatroon. Als Voedingsdeskundige voorzie ik cliënten van gedegen advies op het gebied van voeding, voedingsleer en leefstijl. Met vooral veel praktische tips en informatie.

Na de verkorte HBO opleiding voor Voedingsdeskundige volgde ik de module Orthomoleculaire voeding voor kinderen.  Bij het instituut Con Amore heb ik de opleiding Medische Basiskennis gevolgd;  een waardevolle aanvulling op mijn kennis.

Met het afronden van de opleiding tot Vitaliteitscoach help ik mensen bij het behouden of terugwinnen van hun vitaliteit door aandacht te hebben voor alle aspecten privé en op het werk die invloed hebben op het verkrijgen of juist weglekken van energie.

Het diploma reflexzonetherapie heb ik behaald om daar waar gewenst waardevolle ondersteuning te kunnen geven.

Wie ben ik?

Mijn missie

Wat mag je van mij verwachten?

Voor kinderen

Afvallen

Orthomoleculaire voeding

Voedingsscan

Reacties van cliënten

Begeleiding per Skype

Contactgegeven en tarieven