Over mij:

De belangrijkste factor voor een fit en gezond lichaam is onze voeding. Dat is de reden waarom er in de huidige maatschappij steeds meer aandacht is voor een goed en gezond eetpatroon. Als Voedingsdeskundige voorzie ik cliënten van gedegen advies op het gebied van voeding, voedingsleer en leefstijl. Met veel praktische tips en informatie.

Na de verkorte HBO opleiding voor Voedingsdeskundige volgde ik de module Orthomoleculaire voeding voor kinderen. Aanvullend heb ik de opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd.  Als vitaliteitscoach help ik mensen bij het behouden of terugwinnen van hun vitaliteit.

Hiernaast ben ik in het bezit van het diploma reflexzonetherapie waarmee een waardevolle ondersteuning gegeven kan worden.

Wie ben ik?

Mijn missie

Wat mag je van mij verwachten?

Voor kinderen

Afvallen

Orthomoleculaire voeding

Voedingsscan

Reacties van cliënten

Begeleiding per Skype

Contactgegeven en tarieven

voedingsadvies en – coaching