Pannenkoek met groene curryvulling

Voor ongeveer 10 pannenkoeken

Pannenkoek met curryvulling:
* 1 ui, klein gesneden
* 1 rode paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes gesneden
* 1 groene paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes gesneden
* 1 winterpeen, beetgaar gekookt en in kleine blokjes gesneden
* 1/4 bloemkool, in kleine roosjes gesneden
* halve courgette, in blokjes
* 100 g (diepvries)erwtjes, beetgaar gekookt
* 3 el groene curry
* beetje zout en peper
Verhit wat olie in de koekenpan en roerbak alle groenten een paar minuten tot E iets zacht zijn. Voeg de groene curry toe en schep goed doorelkaar. Houd warm. Bak de pannenkoeken bruin. Beleg de helft van de pannenkoek met de groentencurry en vouw de andere helft eroverheen. Lekker met een groene salade. Optioneel erbij: gebakken kip- of runderreepjes.

voedingsadvies en – coaching