Reacties van cliënten

Wilma
Nadat bij mij vastgesteld is dat ik de ziekte van Crohn heb, heb ik contact gezocht met Lilian om te kijken wat ik in mijn voedingspatroon aan kan passen om de ziekte  naast medicijngebruik onder controle te houden met gezonde voeding.
Zij heeft mij veel tips gegeven waar ik dagelijks gebruik van maak.
Ook de site van De Blauwe Zone bezoek ik  vaak omdat daar heel veel recepten en weetjes op staan.
Als mens en voedseldeskundige is Lilian een topper!

 

“Lilian heeft met haar professionele voedingsadvies, pro-actieve en positieve instelling een belangrijke bijdrage geleverd aan het vergroten van mijn inzichten ten aanzien van een gezond voedingspatroon. Hierdoor is mijn algehele welzijn de afgelopen tijd aanmerkelijk verbeterd. Met haar adviezen en natuurlijk je eigen discipline kun je in betrekkelijk korte tijd duurzame verbeteringen bewerkstelligen”.

 Lenneke:

“Lilian heeft mij veel inzichten gegeven.
Inzicht in dat er geen rechtlijnig antwoord is voor mijn ‘kwalen’. Inzicht in dat bepaalde gewoontes doorbroken moeten worden. Dat het een zoektocht is om je eigen evenwicht te vinden. Inzicht in de praktische werking van het darmstelsel, in dat wat bepaalde voedingsmiddelen met je lichaam doen. Inzicht dat je keus hebt. Dan je aan sommige smaken moet wennen, en dat niet alles tegelijk hoeft. Dat goed voor jezelf zorgen veel meer is dan alleen goed eten.
En alles doet Lilian vol overgave. Je voelt dat je er toe doet. Dat het beste je gegund wordt. En Lilian zal niet rusten voordat alle verschillende scenarios de revue gepasseerd zijn.
 
Dus is alles voor mij nu opgelost? Nee, nog niet. Maar gaat het veel beter en ben ik me bewust van mijn eigen verantwoordelijkheden en de invloed die ik zelf op mijn eigen gestel uit kan oefenen? Volmondig JA. En daar ben ik heel blij mee.”
  

Jitske:

In 3 maanden tijd het roer om, dankzij Lillian . Op een prettige manier heeft ze mij in etappes laten wennen hoe je anders kunt eten zonder hongergevoel en met geen energiedip meer in de middag.

Eerlijke en gezonde voeding, het was voor mij even wennen om bepaalde artikelen te vinden in de supermarkt  en te maken maar ik kon Lillian altijd bereiken om  hier uit te komen.

Veel succes Lillian en hopelijk wordt de Utrechtse Heuvelrug een nieuwe blauwe zone.

 

Lilian heeft me geholpen om op een andere manier naar voeding te kijken. Het hoeft niet moeilijk te zijn, als je maar bewust bent van wat je eet.

Ik heb veel geleerd, veel handige tips gekregen die gelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Mijn vraag was wat ik kon doen aan mijn voeding om huidverbetering te krijgen en meer energie. Dit is goed gelukt.
Lilian is heel toegankelijk en meedenkend! Ik ben heel tevreden.

Kris:

“Zodra ik van Lilian hoorde dat ze iets zou kunnen betekenen voor mijn energieniveau was ik enthousiast. Na twee consulten kon ik zelf al aardig aan de slag. Het is verbazend over hoe veel kennis Lilian beschikt en stante pede kan produceren. En als ze het niet uit haar hoofd weet, krijg je later, maar niet veel later, alsnog antwoord.

En mijn energieniveau is heel veel beter geworden. Ik merk het nu, na een maand of drie, meteen als ik iets heb gegeten wat niet zo goed voor me is. Dan komt de spreekwoordelijke man met de hamer even bij me langs.

In het begin is het zoeken, maar Lilian weet de moed er altijd in te houden en je te motiveren. Eigenlijk is dat niet eens nodig want je voelt de effecten al snel zelf.

Ik ben erg blij dat ik de overstap naar een andere manier van naar eten kijken heb gemaakt, want een dieet vind ik het niet.

Lang leve de zoete aardappel!

Jenny:

Dankzij mijn vriendin heb ik een afspraak met Lilian gemaakt.
Al heel lang buikpijn, medisch gezien niets te vinden.
Door “anders” te gaan eten heb ik veel minder buikpijn en dat na pas 4 weken “anders” eten!
Ik kijk nu anders naar de producten in de supermarkt dankzij Lilian.
Als ik het even niet weet: even appen en krijg snel antwoord.
Super blij met de adviezen van Lilian en de tip van mijn vriendin.”

Rosemarie:

“Ik had een bloedtest uitslag ontvangen om te kijken waarvoor ik allergisch zou kunnen zijn ivm mijn eczeem. Dit was een hele lijst en ik had geen idee waar ik moest beginnen of hoe ik het aan kon pakken. En wat zou ik dan nog wel kunnen eten…. Een collega gaf de tip om Lilian te contacten.  Lilian heeft direct al haar kennis toegepast en de boeken erop nageslagen. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Als ik tussendoor een vraag heb kan ik haar altijd mailen of appen en ontvang snel een antwoord. Lilian heeft me met andere ogen naar mijn lichaam laten kijken en naar de supermarkt. Voor mij is er een hele nieuwe wereld qua voeding open gegaan. Ik ben er nog niet maar ik ben wel op de juiste weg dankzij Lilian.”

Yvonne:

” Ik ken Lilian al vele jaren en heb daarvan ook een aantal jaren met haar samengewerkt. Lilian is een gedreven persoonlijkheid en wat ze doet, doet ze goed. Ook nu ze zich verdiept heeft in de voedingsleer, merk ik dat ze alle ‘ins en outs’ kent. Op het gebied van voeding kun je met elke vraag bij haar terecht en mocht ze het antwoord niet weten dan zoekt ze het op en krijg je alsnog snel een antwoord. Ze denkt mee bij elk voedingsprobleem,  helpt je op weg en houdt vinger aan de pols. Lilian geeft advies ‘op maat’,  dus afgestemd op jouw wensen.”

Nicky:

” Ik ben bij Lilian terecht gekomen omdat ik graag de ‘basis-beginselen’ over voeding onder de knie wilde krijgen. Voor mij geen suikervrij leven maar ik wilde wel graag snappen wat ik in mijn mond doe, wanneer ik dat doe en hoe ik gezonde keuzes kan maken. Lilian heeft me fantastisch op weg geholpen en enorm veel geleerd. Daarbij heeft ze me ook handvatten gegeven om het in mijn dagelijks leven te integreren en daar ben ik enorm blij mee omdat je op die manier waarborgt dat het niet wegzakt. Bovendien is Lilian een heel leuk en warm mens dus bij deze de absolute aanrader om haar op te zoeken als je meer over gezonde voeding wilt weten!”

Toon:

” Lilian heeft als voedingsdeskundige een gedegen kennis en achtergrond. Daarnaast is ze een echt mensen-mens wat haar als coach heel geschikt maakt. In haar adviezen en coaching is zij bepaald niet star maar bereid en in staat tot meedenken. Zij weet met flexibiliteit en humor steeds haalbare oplossingen te formuleren. Prima dame!”

 

voedingsadvies en – coaching